Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

onsdag 10. oktober 2007

Engelsviken 8.-9. oktober

Utvidet høstferie for kapteinen. Her er noen glimt:


Spinnakerseilas i Drøbaksundet. AutoHelmer'n styrer.
5 knop i 3 - 4 m/s vind er ikke å forakte.
Spinnaker er et utmerket turseil, spesielt i lett vind.

Filtvet fyr og Villa MallaVinden forsvant ved Gullhomen, men kom tilbake sørfra et par timer senere. Her vest av Sletter.
Den nye genua III står greit etter at jeg heiste den lenger opp langs forstaget.Engelsviken er et lite lokalsamfunn med slipp, restaurant, fiskemottak, sjømatforedling og
fiskehandler Skogen (som har de beste fiskekakene jeg noengang har smakt).

Jeg fant en flott gammel havseiler i Engelsviken.
Kan det være vår venn Iwrig, mon tro?

Misingene

Ingen kommentarer: