Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

søndag 10. juni 2007

Færder'n 2007 - eller "Mens vi venter på vinden" - surrealistisk teater i en akt

Vel, overskriften sier vel det meste. Det gikk ikke fort. Vi hadde 0.7 knop i snitt fra start til runding ved Slemmestad (som nr. 4 i vår klasse). For oss stoppet det opp litt sør for Gåsøya, men bading, middag og øl er ikke å forakte, og 1000 båter som ligger og venter på vind mens det går mot natt er et flott skue, grensende til det surrealistiske.

Ingen kommentarer: