Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

tirsdag 5. juni 2007

Egen klasse for halvtonnere

KNS har nå opprettet en egen klasse for klassiske halvtonnere. Denne klassen vil - for å unngå problemer for seilerene, og for starterene - få samme start som de har per nå, altså kl 1430, samme klasse flagg - F - og samme bane(runding Hollænderboen). Det blir m.a.o. ikke tidlig start sammen treseilerne slik vi hadde håpet.

Siste oppdaterte påmeldingsliste viser 9 båter i halvtonnsklassen. Det mangler 3 stk, deriblant Onkel Blå.

Oppdatering: Påmeldingslisten blir stadig oppdatert, nå med tolv båter, inkludert minitonneren Spurven. En telefon til KNS er påkrevet...

Oppdatering: En telefon til regattakontoret avdekket at Spurven ble inkludert i Halvtonn-klassen av teknisk komite.

Oppdatering 7/6: Den lettbente minitonneren Spurven er ikke lenger med i Halvtonnklassen.

Ingen kommentarer: