Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

mandag 16. juli 2007

Første familetur: Rett rundt hjørnet til Sandspollen

De fleste instanser anbefaler en kort tur i pent vær som en myk start på båtlivet. Vi startet derfor søndag morgen med å gå for motor fra Storsand til Sandspollen hvor vi testet det nye ankeret og spiste en lettere lunsj. Retur til Storsand med en rolig slør for bare genua, før motoren ble startet ved åpningen i jeteen.

Disse var med: Helmer, Edvard, Emma, Marthe og Harald
Utseilt distanse: 4 nm

Ingen kommentarer: