Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

torsdag 7. desember 2006

Nytt seil

IW 31 Adventure med genua III

Her om dagen dumpet det inn en stor pakke fra Tyskland. En pent brukt høyt skåret (110% ca 20 kvm) genua III i 320 g/kvm (kraftig!) dacron. Jeg fikk kjøpt det for en rimelig penge av Jens i Adventure som heller ville ha et større seil til Østersjøens lette vinder. Jeg tror det er et seil som egner seg godt til den vanlige norske solgangsbrisen.

Ingen kommentarer: