Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

søndag 19. november 2006

Første stevnemøte

Er det rart man faller pladask for slike linjer? Skummelt nok har båtkjøp mer karakter av stevnemøte og forelskelse enn rasjonell vurdering av behovskriterier og økonomi. Slik var det for meg i hvertfall. I motsetning til ordinære første stevnemøter, fikk jeg derimot umiddelbar tilgang til de mest intime detaljer. Men hva hjelper vel det når kjærlighet gjør en blind for ulempene og manglene? Båten er jo både trang, gammeldags og trenger en ansiktsløftning på treverket.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg kjenner igjen beskrivelsen av det förste möte....ren kjärlighet, så nå er jeg selv spekulant på en IW 31.
Får se om hun står seg etter at den svenske "besiktningsmannen" har sagt sitt....Takk for en trivelig og opplysende blogg!