Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

onsdag 14. mars 2007

Plass til foldepropell?


Jeg var i båten på søndag og tok et bilde av propell og ror. Legger det ut her som et supplement til diskusjonen i gjesteboken angående plass til foldepropell. Det er nok en del forskjellige motorinstallasoner i IWene (se under). Det ser ut jo til å være plass til en foldeprop på båten uten å måtte flytte støttelageret. Dessverre er det ikke plass til slike frivole utskeielser på budsjettet - hvis jeg har tolket signalene fra finansministeren rett...

Onkel Blås tobladete faste propell


Svensk IW 31 (Ca-Va IW S 71) med propellen lengre forover og dypere ned.
(Bilde fra klotterplanket ) .

Ingen kommentarer: