Velkommen

Velkommen til Prosjekt gammel havseiler. En weblogg om havseileren Onkel Blå (tidligere Blues)- en IW 31 fra 1971. Bloggen er i første rekke for egen dokumentasjon, men hvis andre har nytte og glede av innholdet er det hyggelig. Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboken eller legg igjen kommentarer under innleggene.

Mottoet for Prosjekt gammel havseiler er todelt: Langsomt, men godt. Mottoet er dekkende for hvordan båtlivet skal utfolde seg. Nøkkelord her er sakte tid og naturopplevelser. For seilingens del ligger det dog et ønske om å gjøre skam på første del gjennom å leve opp til andre del.

For den som ønsker å vite mer om IW 31 finnes det en samling linker i høyre marg. Still gjerne spørsmål i det nye IW 31 Forum.

onsdag 28. januar 2009

Fra arkivet: IOR-målebrev anno 1974

Her er IOR-målebrevet til OR N-318 Blues anno 1974. Jeg skulle gjerne ha dekryptert måledataene, men har ennå ikke lykkes med å finne en kodenøkkel for de ulike forkortelsene.


Lagt til: Anders (se kommentar) har sendt meg en oversikt over de ulike parametrene. Tusen takk!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej.
Jag har också ett gammalt mätbrev med de flesta förkortningarna avkodade.
Vill du ha det så kan jag maila det till dig. Jag hittade ingen mail på din blogg så skicka den till cliwponiat@farifluset.mailexpire.com (gäller till 18 Feb) så får du en PDF.

Hälsningar Anders